jenniferpalmer.blogg.se

Har gått o blivit sjuk...

Publicerad 2016-10-05 10:29:24 i Fotografi, Mat & Bakning, Musik, Vardag,

Jag älskar verkligen hösten! Det blir lite kyligare i luften, det blir friskare att andas på något vis. Ocmysiga halsdukar och varmare skor och det tycker jag faktiskt om. Det blir mer okej att mysa ner sig i soffan och kolla på sin favorit serie med en kopp te i handen. Men det hösten kommer även sjukan. Jag har gått o blivit sjuk...vilket jag lyckas bli varje höst. Så idag är jag sjuk från jobbet och ska vila upp mig så jag kan jobba resten av veckan. Hör kommer lite bilder från den senaste tiden. Beskrivning av bilarna får ni under bilden så ni inte blir helt förvirrade.

Köpte en ny klocka lite spontant, tyckte att jag behövde en guldig en
Myspys i soffan framför djävulen bär Prada. En riktigt bra film
Hör kommer lite bilder från vår lilla trip till Stockholm för att ha en minisemester och för att se Justin Bieber
Netflixade lite The Vampire Diaries, vi är nu på säsong fyra. Woop woop
Väl framme i Stockholm. Vi bodde i en lägenhet i Solna vilken kanske inte var det mest centrala men det funkade, nästa gång blir det hotell.
Köade i en timma för att äta brunch på Sthlm Brunch Club, det var alltså kö utanför i blåsten. Säkert därför jag är sjuk nu hehe. Men det var värt väntan! Så himla god frukost
Här är den omtalade nutella shaken. Och Jesus vad god den var. Helt magisk, rekommenderar den starkt om ni äter brunch där.
Sedan lite amerikanska pannkakor på det.
Här kommer lite bilder från konserten
Och nu är vi påväg hem. Vi flög hel eftersom det var billigare med flyg än tåg hem och så tar det bara en timma vilket var så skönt.
Igår tog vi en promenad när jag kände mig lite piggare och köpte en kanelbulle på kanelbullensdag! Mums

Om

Min profilbild

Jennifer Palmér

Hej på er! Mitt namn är Jennifer och du har nu kommit in på min blogg. Här skriver jag om min vardag, mina resor och lägger upp en och en annan bild. Älskar mode, musik och att resa. Puss och kram på er

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela